Over ons

Wij helpen je graag verder

Martijn Schoonhoven

Martijn
Trotse oprichter. Krijgt energie van het coachen en trainen van klanten. Helpt jou dus graag verder met het behalen van jouw doelstellingen. Fitnesst al sinds het vorig millennium en heeft een achtergrond in psychologie. Denkt in oplossingen en bekijkt zaken van meerdere kanten. Personal trainer sinds 2010.

Bart de Mol

Bart
Sportfanaat in hart en nieren. Doet naast fitness aan wielrennen, het liefst tegen een berg op. Past de training aan op  jouw niveau. Luistert goed en helpt je bij het behalen van jouw doelen. Gaat voor de juiste mix tussen belangrijke zaken en humor. Heeft een master in de psychologie en is geboren met twee linkerhanden, maar ook met een grote glimlach die moeilijk van het gezicht te krijgen is.

Succesverhalen Sterker Dan Ooit
Denice

Denice
Deze superfitte dame heeft zoveel energie dat ze, naast het geven van dans- en bokslessen, als personal trainer verbonden is aan Sterker dan ooit. Is vriendelijk en betrokken en megafit.   Daagt je uit om jouw grenzen op te zoeken en te verleggen. Woont in Alphen aan den Rijn en tuft dagelijks naar Leiden om de wereld een stukje sterker en fitter te maken.

Vraag de vrijblijvende intake aan